vineri, noiembrie 18

Guban Timisoara - Fabrica ce Produce Pantofii Desavarsiti

Guban Timisoara
Ati auzit de vestita fabrica de incaltaminte GUBAN Timisoara?

Fondata in anul 1937 ca o mica fabrica de crema de ghete, compania s-a dezvoltat continuu diversificandu-si constant gama de produse, de la crema de ghete, la corpuri de iluminat, piele sintetica, articole de marochinarie, dar, produsul care a adus cu adevarat prestigiu marcii “Guban” a fost incaltamintea de dama.
fabrica Guban Timisoara
fabrica Guban Timisoara
  
Totul a inceput in urma cu peste 50 de ani, mai exact in anul 1959, an in care s-a lansat primul pantof marca “Guban” pe piata.
Lucrati manual, de o calitate impecabila, pantofii marca “Guban” au reprezentat ani la rand incaltamintea elitei romanesti.
Elena Ceausescu prefera pantofii Guban
Elena Ceausescu prefera pantofii Guban
"Liniile clasice ale costumelor feminine Chanel au însemnat moda perfectă pentru acele femei cu responsabilităţi în cadrul Partidului. Ele alegeau desigur încălţămintea Guban Timişoara, inspirată din revistele de modă Neckerman şi Quelle"



In prezent intreaga activitate a companiei Guban s-a concentrat pe productia de incaltaminte dama din piele naturala.
Experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta, imbinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta au facut ca in prezent sa poata oferi clientilor o gama variata de modele de incaltaminte din piele naturala, realizate in proportie de 70% manual, cu design adecvat si comoditate de exceptie.

De curand, Guban a lansat o colectie noua de produse care se adreseaza femeilor dinamice si sofisticate, colectie ce imbina calitatile pentru care s-a facut cunoscuta marca “Guban” de-a lungul timpului cu inovatia prezentului.

Acesta colectie va este oferita online EXCLUSIV prin Ammauri Shop.


Valorile in care cred sunt munca in echipa, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii astfel incat clientii sa fie multumiti de incaltamintea marca Guban.